opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1717 reviews

Nu 20% korting op alle Magic Truffels, Kratom en alle Paddo Growkits! CODE: VOLMAGIE
Nu 20% korting op alle Magic Truffels, Kratom en alle Paddo Growkits! CODE: VOLMAGIE

Partypeople kennen het misschien wel je gaat naar een feestje, je drinkt, slikt of snuift wat te veel en de volgende morgen voel je je als een uitgedroogde cactus. Maar hey, wie zegt dat je niet met een beetje hulp weer op de been kunt komen? Voor jou hebben we een aantal topproducten die je door die zware nachten helpen. Geen wondermiddelen, maar gewoon een paar handige hulpmiddelen voor de momenten dat je net even wat extra ondersteuning kunt gebruiken. Want ja, we weten allemaal dat je na zo'n nacht eigenlijk niets meer wilt horen van 'kater' of 'herstellen' - je wil gewoon weer verder feesten (of werken). Dus wat zijn de beste producten voor jouw afterparty? Hier vind je ze!

De sterkste afterparty producten van dit moment

Als je denkt dat je een kater niet kunt verslaan, dan heb je onze afterparty producten nog niet geprobeerd. Van de Recover-E die je in een mum van tijd weer op de been helpt tot de After C die je net dat beetje extra geeft. En wat dacht je van After E, die je helpt de nacht erna weer fris wakker te worden? Of de 5-HTP Natural die je emotionele stabiliteit een boost geeft? En laten we de Detox & Afterparty niet vergeten, die je lichaam een goede schoonmaakbeurt geeft. Deze producten zijn als je beste vrienden na een nacht van feesten - ze laten je niet in de steek, maar zorgen ervoor dat je weer kunt stralen.

Recover-E 4 caps

Na een heftige nacht wil je vooral één ding: zo snel mogelijk weer de oude zijn. Hier komt Recover-E om de hoek kijken! Deze capsules zijn speciaal ontwikkeld voor de momenten waarop je je niet helemaal top voelt. Met een unieke samenstelling die je helpt om je weer op de been te krijgen, is dit product een must-have voor elke feestganger. Geen gedoe meer met allerlei anti-kater adviezen – gewoon een paar van deze capsules en je kunt weer door! Zorg ervoor dat je ze bij de hand hebt, want je weet nooit wanneer je een beetje extra ondersteuning nodig hebt. En dat voor slechts €9,50. Dus waar wacht je nog op?

Recover-E 4 caps in het kort

  • Unieke formule speciaal voor herstel
  • Ideaal na een lange nacht
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen gedoe met allerlei adviezen
  • Gewoon weer snel op de been
 

After C

Even een tikkie te veel gedaan? Geen paniek, want After C is er om je te redden. Deze capsules bevatten een slimme mix van ingrediënten, waaronder L-tyrosine en vitamine C, die je helpen om je snel weer beter te voelen. Perfect voor die momenten dat je net iets te enthousiast bent geweest met je drankje. Met After C in je achterzak kun je met een gerust hart de volgende dag weer aan de slag. Voor maar €3,90 heb je de juiste steun in huis en wie wil dat nou niet?

After C in het kort

  • Bevat L-tyrosine en vitamine C
  • Ideaal na een nacht vol drankjes
  • Helpt je snel weer op de been
  • Handig formaat, makkelijk mee te nemen
  • Betaalbaar voor elk feestje
 

After E

Na een lange nacht door knallen op XTC is het tijd om jezelf weer op te laden. After E is de perfecte partner in crime voor de nachtelijke feestgangers. Deze capsules bevatten een mix van vitamines en het aminozuur L-tryptofaan, wat je helpt om die vermoeide ogen weer te verfrissen. Neem ze voor het slapen gaan of de ochtend daarna en je bent weer ready to go. Voor slechts €3,90 is dit een kleine investering voor je gemoedsrust na een feestje. Dus laat de zorgen maar varen!

After E in het kort

  • Bevat vitamines en L-tryptofaan
  • Helpt je om weer op te laden
  • Eenvoudig in te nemen met water
  • Ideaal voor na het feesten
  • Betaalbaar voor iedereen
 

5-HTP

Als je meer wilt dan alleen een opkikker na het feesten, dan is 5-HTP "Natural" jouw beste vriend. Deze capsules zijn gemaakt van de zaden van de Griffonia simplicifolia en zijn een natuurlijke manier om je lichaam een handje te helpen. Dit product kan je helpen om je emotionele balans weer terug te vinden, wat na een nacht vol feesten geen overbodige luxe is. Neem maximaal drie capsules per dag en je bent weer helemaal in balans. Voor €13,90 heb je een goede aanvulling voor je welzijn.

5-HTP "Natural" 50mg/B6 in het kort

  • Geëxtraheerd uit natuurlijke zaden
  • Ondersteunt emotionele stabiliteit
  • Maximaal drie capsules per dag
  • Helpt bij een goede nachtrust
  • Een goede investering voor je welzijn
 

Detox en afterparty

Na een paar dagen feesten is het tijd om je lichaam weer op te frissen. Detox & Afterparty is jouw ideale partner voor een goede reiniging. Deze capsules bevatten een mix van krachtige ingrediënten zoals Silybum marianum en Curcuma longa die je helpen om je lichaam weer in topvorm te krijgen. Neem gewoon twee capsules per dag met wat water en je bent goed bezig. Voor €16,90 heb je de juiste ondersteuning voor die momenten wanneer je je lichaam een flinke opfrisbeurt wilt geven. Dus, waar wacht je nog op?

Detox en afterparty in het kort

  • Bevat krachtige ingrediënten voor reiniging
  • Ondersteunt je na een feestperiode
  • Eenvoudig in gebruik met water
  • Ideaal voor een gezonde levensstijl
  • Een waardevolle aanvulling op je routine
 

Waarom je deze producten in je leven moet hebben

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: een nacht die iets te lang duurde en een drankje of vijf te veel. Je denkt dat je een rockster bent, maar de volgende ochtend voelt het alsof je een trein hebt overleefd. Dat is waar deze producten binnenkomen als je laatste redmiddel. Waarom zou je je laten leiden door ouderwetse kateradviezen als je gewoon een paar capsules kunt nemen en je weer een beetje mens kunt voelen? Met Recover-E sta je binnen de kortste keren weer rechtop. Het is de moderne versie van een goede, oude huisremedie, maar dan zonder de vieze smaak van gemberwortel. En voor de momenten dat je net iets te veel hebt genoten, is er After C. Dit product is als een opfrisbeurt voor je lichaam, zonder dat je een spa hoeft te bezoeken. Dit zijn de supplementen die je eigenlijk niet wilt, maar wel nodig hebt. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil zich afschuwelijk voelen na een feestje dat je eigenlijk nooit had moeten hebben.

En als je denkt dat je met alleen deze twee producten er al bent, think again. After E is er om je de volgende ochtend weer op te vrolijken, want wie zegt dat je je altijd moet schamen voor je nachtelijke escapades? En als je echt het gevoel hebt dat je je lichaam een beetje extra liefde moet geven, dan is Detox & Afterparty precies wat je zoekt. Het is een soort van reiniging voor je lichaam, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over sapdiëten of het opgeven van chocolade. Deze producten zijn er niet alleen voor de korte termijn, maar ook om je een duwtje in de rug te geven. Dus, als je een party animal bent die af en toe wat bijsluiter-ondersteuning nodig heeft, dan zijn deze supplementen jouw nieuwe mantra. Ook voor andere drugsgerelateerde avonturen hebben we wat handige producten voor je:

Hoe je deze producten het beste kunt gebruiken

Oké, we weten allemaal dat het nemen van capsules niet zo spannend is als het drinken van een cocktail, maar hey, je hebt geen tijd voor drama als je je weer moet oprichten. De Recover-E is de perfecte aanvulling op jouw hangover survival kit. Neem het liefst voor of na je feestje, net als de snacks die je altijd maar blijft negeren. En als je die ochtend wakker wordt met het gevoel dat een olifant op je hoofd danst, dan is After C de ideale partner in crime. Neem een paar capsules in met water, en hopelijk voel je je snel weer menselijk. Vergeet niet dat het geen magische toverdrank is, maar meer een steuntje in de rug voor de komende uren.

Na een avondje doorhalen met XTC is After E wat je nodig hebt. Neem deze voordat je naar bed gaat of de volgende ochtend. Het is het soort product dat je aan je vrienden wilt laten zien, niet omdat je zo trots bent, maar omdat je wilt dat ze ook weten dat er een manier is om de dinsdagdip wat te verlichten. En dan hebben we nog 5-HTP, dat je kan innemen als je een beetje extra ondersteuning nodig hebt. Neem deze met water of vruchtensap, maar niet met melk. Geloof ons, je wilt niet dat het een rommel wordt. En als je echt een detox nodig hebt, dan is het tijd voor Detox & Afterparty. Neem twee capsules per dag en drink er een paar glazen water bij. Het is simpel zat, maar je moet het wel blijven doen. Want je weet wat they say: een schone lei is een schone lei, zelfs na een wild feestje.

Een must have voor iedere party animal

Deze producten zijn een soort van verzekering voor je lichaam. Het is alsof je een parachute meeneemt voor het geval de dingen niet gaan zoals gepland. Ontspanning na een feest? Ja, graag! En met de handige verpakkingen kun je ze ook gemakkelijk meenemen. Niemand zegt dat je je moet schamen voor het gebruik van deze producten. Integendeel, je zou het bijna als een badge of honor kunnen beschouwen. Het is een manier om je leven net iets gemakkelijker te maken, vooral als je een sociale vlinder bent die altijd op zoek is naar het volgende avontuur.

En laten we niet vergeten dat deze supplementen je een beetje extra steun bieden wanneer je dat het hardst nodig hebt. Het leven is immers te kort om je zorgen te maken over de gevolgen van je acties. Dus ga je gang, geniet van het leven, en onthoud: met de juiste hulpmiddelen aan je zijde ben je altijd beter voorbereid.